trženje, vgrajevanje in servisiranje klimatskih in prezračevalnih naprav ter toplotnih črpalk

Kdo smo?

Smo uveljavljeno podjetje za trženje, vgrajevanje in servisiranje klimatskih in prezračevalnih naprav ter toplotnih črpalk. Z delovanjem smo pričeli leta 1993. Osnovna dejavnost podjetja, v prvih letih delovanja, so bile električne naprave; njihov servis, prodaja in vgradnja.

Z razvojem novih tehnologij in predvsem potreb kupcev in uporabnikov, smo pred desetimi leti postali specializirano podjetje za trženje, vgradnjo in servisiranje klimatskih in prezračevalnih naprav ter toplotnih črpalk.

Kot majhno in fleksibilno podjetje se hitro odzivamo na povpraševanja in želje kupcev ter naročnikov naših storitev. Le tem je tako na enem mestu dostopno strokovno svetovanje, ponudba in nakup visoko kvalitetnih klimatskih in prezračevalnih naprav ter toplotnih črpalk po konkurenčnih cenah, njihova vgradnja ter servisiranje.

Uredimo vam tudi vso potrebno dokumentacijo za subvencioniranje nakupa ogrevalne naprave, ter tako prihranimo čas in denar.

Smo pooblaščeni monterji in serviserji podjetja "DAIKIN".

Daikin.jpg

Podjetje DAIKIN je vodilni proizvajalec klimatskih naprav in toplotnih črpalk; Japonsko – Belgijski koncern, ki je na svetovnem trgu prisoten več kot 80 let. Njihovi izdelki so sinonim za kvaliteto in energetsko učinkovitost, in nenazadnje, visoko stopnjo ekološko sprejemljivosti.